Cardul tau de masa Gusto Pass de la Sodexo

Technology for Humans

Cardul Gusto Pass este tehnologia prin care reinventam modul in care platesti mesele la restaurant sau iti faci cumparaturile: achizitionezi de orice suma doresti, platesti rapid si sigur, beneficiezi de promotii si ai acces la cea mai larga si diversificata retea de restaurante si magazine in intreaga tara!

Beneficiile cardului de masa Gusto Pass de la Sodexo

Acoperire extinsa

Cu cardul Gusto Pass ai acces la cea mai larga si diversificata retea de restaurante si magazine din intreaga tara.

Flexibilitate

Cardul de masa Gusto Pass nu iti impune cheltuirea unei sume minime; ai posibilitatea de a-l utiliza pentru suma exacta de care ai nevoie.

Rapiditate – Contactless

Cardul de masa Gusto Pass are tehnologie contactless. Il poti folosi în siguranta fara PIN, pentru sume ce nu depasesc 100 lei, in locatiile echipate cu cititoare de carduri contactless.

Promotii

In calitate de beneficiar Gusto Pass Card, te bucuri de oferte speciale si discounturi oferite de catre partenerii nostri. Acceseaza cat mai des sectiunea Promotii pentru a vedea noutatile!

Siguranta datelor - PIN

In caz de furt sau pierdere, cardul poate fi blocat foarte rapid.

Avantaje fiscale

Singura obligatie fiscala a beneficiarilor de carduri de masa, aferenta acestor sume, este plata impozitului pe venit de 10%.

Stii o companie care nu ofera tichete sau carduri de masa angajatilor sai?

Transmite-ne datele ei de contact si poti castiga tichete de cadou.

Recomanda

Descopera ce este important de stiut!

  • Te tinem la curent permanent, prin SMS sau email, cu cele mai importante informatii legate de cardul tau Gusto Pass: cand si cu ce suma a fost alimentat cardul, ce suma ai pe card dupa alimentare, si chiar informatii despre fiecare tranzactie efectuata (in functie de alegerea contractuala a angajatorului tau). Activeaza-ti contul de beneficiar Gusto Pass Card si completeaza-ti corect datele de contact, pentru ca noi sa putem sa te informam prompt!
  • Niciun card de masa nu permite retragerea de numerar la bancomate.
  • Codul PIN este primit intr-un plic sigilat de la angajator, separat de plicul cu card. Daca doresti sa schimbi PIN-ul, apeleaza 021 207 27 27 (disponibil non-stop, tarif normal). Daca nu iti mai amintesti PIN-ul, solicita unul nou angajatorului tau.
  • Blocarea sau deblocarea cardului se realizeaza foarte rapid, in acelasi mod ca in cazul cardurilor clasice: iti accesezi contul si folosesti optiunea ‚BLOCHEAZA CARD’ sau apelezi 021 207 27 27 (disponibil non-stop, tarif normal).
  • Cardul trebuie mentinut in conditii bune, protejat de intemperii sau contactul cu materiale dure. In cazul deteriorarii cardului, acesta trebuie inlocuit cu altul nou. Aceasta cerere se face angajatorului de la care l-ai primit si poate presupune un cost de inlocuire.
  • Pentru refacerea unui card pierdut trebuie sa te adresezi angajatorului tau.